Advertising
Zakumaj.pl

Crème fraîche – jak je zrobić?

Opiekun artykułu: litman
Wymagany czas: 15 min.
Crème fraîche – jak je zrobić?

Crème fraîche – jak je zrobić?

Pod tajemniczą nazwą crème fraîche kryje się francuski krem z dużą zawartością tłuszczu. Może być stosowany do różnych deserów, jako ich ozdoba oraz urozmaicenie oraz do potraw obiadowych. W Polsce crème fraîche nie jest popularny i można go znaleźć tylko w niektórych sklepach, jednak nic straconego – można samodzielnie wykonać ten tłusty, lecz bardzo smaczny dodatek.

Advertising
Pokaż wszystko »
Advertising
Popularne tagi
  • lunch
  • dodatek do dań
  • sos do wędlin
  • sos z kurek z winem
  • pieprz cayenne
  • potrawa z grilla
  • sezon na grzyby
  • oryginalny sos
  • rabarbar
  • mężczyzna
  • ocet z owoców
  • słodki sos
  • dodatek do mięsa
  • prosty sos grzybowy
  • sos żurawinowy
Advertising
Advertising
Advertising
Advertising